Želimo Vam dobrodošlicu u našoj kuću za odmor Malo More smještenu u mjestu Mali Ston na najvećom poluotoku u dubrovačkom  regiji- Pelješac.

Kuća za odmor Malo More nalazi se oko 50 metara od mora s pogledom na Stonske zidine svima znane kao najveći fortifikacijski sustav u Europi. Samo je nekoliko minuta hoda od lokalnih restorana, na  mirnoj lokaciji i daleko od zvuka prometa.

Kuća može smjestiti 6 osoba i nudi mir, prostor i praktičnost - sve što je potrebno za istinski ugodan odmor. Kuća se sastoji od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, blagovaonice, kuhinje s punom štednjakom i hladnjakom s kutijom za led, velike terase. Privatni parking je dostupan za dva automobila

Na pješačkoj udaljenosti nalaze se tri restorana gdje možete kušati lokalna jela. Mala javna plaža je u blizini.

Preporučljivo je iskoristiti priliku i istražiti gradski zid Ston,vinsku  regiju Pelješca, otok Mljet koji je jedan od najzelenijih otoka u Hrvatskoj, jedinstveni otok Korčula i naravno naš biser Dubrovnik.

Ston za samo 45 minuta  od Dubrovnika  vrlo je dobro povezan s redovitim autobusnim linijama.

Smješten u prekrasnom maslinovom i šipkovom vrtu, ovo je mjesto za  opuštanje, istraživanje, čitanje, plivanje i sunčanje. S lijepim vremenom tijekom cijele godine to čini odličan ljetni praznik, kao i izvanredno odredište za odlazak iz svega. Velika terasa, za blagovanje i opuštanje, pruža pogled na stonski zid i more iza stabala  maslina. More je manje od 50 metara od ulaznih vrata tako  da se lako možete pridružiti  djeci koja plivaju u  čistom moru Malostonskog zaljeva

Hrvatska/Croatia - Mali Ston - Kuća za odmor Malo more
Tel: +385 (0) 20 754 516   \   Mob: +385 (0) 99 222 5333
damir.slade@gmail.com   \   https://www.visitston.com/holiday-home-malo-more/
© 2017 Hrvatska/Croatia - Mali Ston - Kuća za odmor Malo more. All rights reserved.