Kako rezervirati

  Rezervacija  počinje jednostavnim zahtjevom za informacijama. Možete nas jednostavno nazvati, poslati e-mailom ili poslati obrazac putem ove web stranice. Kad budemo znali  što  planirate, možemo vam reći o dostupnosti i troškovima.
   
  Cijene i dostupnost
  Cijena vile je u rasponu od  120 do 200 eura po danu , ovisno o doba godine. Naše su cijene samo za smještaj i uključuju PDV i boravišnu pristojbu. Minimalni boravak je tjedan. Ipak, možda ćemo Vam moći primiti i za kraća razdoblja, ovisno o dostupnosti, stoga nas molimo da nam pošaljete više pojedinosti. 
   
  Sigurnosni polog od 150 eura potrebno je  pohraniti po dolasku putem odobrenja kreditne kartice za trošak štete ili lomova na ili dati na posjedu tijekom vašeg boravka. Ukoliko ne bude oštećenja, polog će vam se vratiti u cijelosti. 
   
  Svaki upit bit će obrađen osobnom pažnjom, a od vas će se zatražiti da nas obavijestite ako trebate dodatne usluge. 
   
   
  Potvrda rezervacije
  Ukoliko se odlučite rezervirati našu vilu od vas će se tražiti da platite 20% nepovratnog pologa putem bankovnog prijenosa kako biste osigurali rezervaciju. Kada primimo uplatu, dobit ćete potvrdu rezervacije koja sadrži sve relevantne informacije putem e-pošte .
  Uplatu akontacije izvršite na račun
  Damir Slade
  Kroz polje 24 -Mali Ston
  20230 Ston
   
  OTP Banka 
  swift codd
  OTP H HR2X
  HR0624070003262306467
   
  Politika otkazivanja
  U nevjerojatnoj situaciji otkazivanja rezervacije od strane nas, obavijestit ćemo vas što je prije moguće. U toj ćemo situaciji ponuditi alternativni smještaj sličnog tipa, cijene, standarda i lokacije ili za povrat svih novca koji ste platili. Uplata uplaćena kako bi osigurala vašu rezervaciju nije povratna. Ako ne platite svoj saldo na vrijeme 8 tjedna prije vašeg dolaska u vilu vaša će rezervacija biti automatski otkazana bez prethodne obavijesti.
   

Hrvatska/Croatia - Mali Ston - Kuća za odmor Malo more
Tel: +385 (0) 20 754 516   \   Mob: +385 (0) 99 222 5333
damir.slade@gmail.com   \   https://www.visitston.com/holiday-home-malo-more/
© 2017 Hrvatska/Croatia - Mali Ston - Kuća za odmor Malo more. All rights reserved.