Apartman Naranča1
Apartman Limun
Apartman Šipak
Korisne informacije
1/2

 

Kako doći do nas

Mali Ston se nalazi tek nekoliko kilometara od magistralnog pravca Split - Dubrovnik, tek 50-tak kilometara od Dubrovnika - koji je kao svjetski poznata turistička destinacija izuzetno dobro povezan sa većinom europskih i svjetskih odredišta. Stoga je dolazak u Mali Ston izuzetno jednostavan.
Dolazite automobilom?
Kako vjerojatno dolazite sa sjevera, možete se odlučiti za nekoliko različitih puteva do Ploča (doline Neretve), odakle ćete Jadranskom turističkom cestom u smjeru Dubrovnika. Nakon otprilike 50 km čeka vas dobro označeno skretanje na Pelješac, nakon čega je do Malog Stona samo nekoliko kilometara.
Definitivno najkomodniji put iz smjera Zagreba je autocesta A1, Zagreb - Ploče, nakon čega produžujete Jadranskom turističkom cestom.
Dolazite autobusom?
Dubrovnik je povezan izravnim redovnim međunarodnim autobusnim linijama. Možete se iskrcati u Zaton-Dolima nedaleko Stona odakle ćemo osigurati transfer do našeg doma. Više informacija o autobusnim linijama na www.libertasdubrovnik.com.
Dolazite brodom?
Dubrovnik (ca. 60 km) i Korčula (ca. 60 km) povezani su dužobalnim linijama s Rijekom (više informacija, rezervacija i prodaja karata - Jadrolinija), te međunarodnim linijama s Talijanskim lukama (Dubrovnik - Bari; Ancona - Korčula, Ancona/Pescara - Vela Luka; Termoli - Lastovo - Korčula) - za više informacija: www.azzurraline.com , www.lariveralines.com ). Također možete koristiti i neku od brojnih trajektnih linija za Split, odakle do Stona lako stižete automobilom ili redovnim linijama za Dubrovnik
Dolazite zrakoplovom?
Najbliža zračna luka je ona u Dubrovniku (60 km), a relativno blizu je i zračna luka Split (190 km). Obje su, posebno u ljetnoj sezoni, povezane sa većinom Europskih metropola.
Lokacija naše kuće?
Naša je kuća nekoliko stotina metara udaljena od samog ulaza u Mali Ston.Morate proći niz od tri restorana i Hotel Ostrea te nastaviti još 200-tinjak metara dalje uz more .Nasuprot dječjeg igrališta i igrališta za bočanje ugledat će te našu kuću ,čeka vas vaše parking mjesto.

Dobro nam došli u Villa Maritu! « Apartman Šipak « Kontakt «

Mali Ston je nadaleko poznato uzgajalište školjki i svjetski je ekološki biser te dio prekrasnog fortifikacijskog kompleksa Stonskih zidina .
Idealno je mjesto za odmor s obiljem prekrasnih uvala i plaža za kupanje.
Za ljubitelje ribolova Mali Ston je pravo odredište, a onima koji vole kvalitetne i svježe riblje specijalitete uvijek su otvorena vrata nadaleko poznatih malostonskih konoba i restorana.

Villa Marita * Mali Ston * Hrvatska/Croatia
Damir Slade: damir.slade@gmail.com
T: +385 (0) 99 222 5333
--------------------------------------------
Kuća za odmor Malo more